Moda

2021 Oscar’daki en iyi aksesuarlar

2021 Oscar'daki en iyi aksesuarlar

Oscar kırmızı halısı söz konusu olduğunda, mücevherler, ayakkabılar, el çantaları gerçekten çok önemli bir rol üstleniyor. İşte 2021 Oscar kırmızı halıda en çok dikkat çeken aksesuarlar.

Lady Gaga

Lady Gaga, siyah elbisesi ile uyumlu platin bir kolye ucu, bir Tiffany & Co. kolye ve çarpıcı siyah eldivenleriyle kırmızı halıdaydı.

Brie Larson

Brie Larson’un göz kamaştırıcı Celine elbisesi kırmızı halıda oldukça dikkat çekti. Ancak kırmızı halının asıl kahramanı metal topuklular oldu.

Elsie Fisher

El çantası en iyi aksesuarlardan biridir. Elsie Fisher’ın çizgili, fiyonklu, siyah çantası çok rahat, ayrıca gayet şık ve lüks bir görünüme sahip.

Charlize Theron

Bir elmas kolye her zaman iyi bir fikirdir, ancak onu Bvlgari tarafından tasarlanan muhteşem bir yılan motifi ile birleştirme işini Charlize Theron’a bırakın.

Ashley Graham

Ashley Graham her zaman aksesuar ve elbise arasındaki mükemmel dengeyi koruyor. Martin Katz pırlanta kolyesi de tam olarak böyle.

Awkwafina

Durum ne olursa olsun, spor yaparken bile, Awkwafina her zaman ışıltılı görünümden yana. Çantası, kıyafetiyle harika bir uyum içinde.

Hannah Beachler

Hannah Beachler oldukça farklı bir aksesuarla kırmızı halıdaydı.

Angela Bassett

Muhteşem bir pembe elbise, harika bir çanta ve gayet şık bir Angela Bassett.

Fotoğraflar: Getty Images

özel içeriğidir.

Etiketler
Daha Fazla Göster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı