Moda

2021 İlkbahar yaz saç trendleri

2021 İlkbahar yaz saç trendleri

Yeni trend saç modelleri

Yarım topuz modelleri

Geçtiğimiz sezonların en trend saç modellerinden biri olan yarım topuz biçim değiştirdi. Alın hizasında ya da saçın en tepesinde yapılan topuzlar artık daha da iddialı. Uçuk saç modelleri sınamayı hoşlananlar için ideal.

Fularlı modeller

Saça havlu ya da peştamal bağlamak 2020 plaj modasının olmazsa olmazıydı. Bu trendin bir yaz daha süreceğinin iletisini Etro defilesinden aldık. Bunun dışında fularlarınızı başınızın üst kısmını saracak biçimde sarıp, saçınızın alt kısımlarını hür vazgeçmek de çok trend olacak.

Islak saç modelleri

Evet, ıslak saç modelini son zamanlarda çoğu defilede görüyoruz. Geçtiğimiz sezonlarda özellikle 2020 yazında toplu saçlarda kullanılan ıslak görünümler, 2021 yazında hür saçlarda kullanılacak. Başka Bir Deyişle saçlarınızı geriye doğru yatırıp saç mahsulleriyle ıslak görünüm vermeniz yeterli. Bu modeli geceye ve gündüze uyarlayabilirsiniz.

Yana yatırılmış toplu modeller

Antonio Marras ve Manish Arora defilelerinden yeni bir trend geldi. Yana ya da yukarıya doğru bir büyük bombe yapılarak bir araya gelen saç, özellikle davetlerde kullanılabilir. Saçınızın hacimli ve sağlam durması için hacim veren bir mahsul ve değişmezleyici sprey sıkmak koşul, unutmayın!

Zamansız saç modelleri

Örgü modelleri

Örgü modellerinin çoğu at kuyrukları gibi dağınık görünümde. Genel olarak ense hizasında yapılan tek örgüler, oldukça salaş görünümde. Tabii, pürüzsüz olanları da yok değil. Normal örgü modellerinden bunaldıysanız esininizi Erdem defilesinden alın. Omuz hizasında yapılan ikili yuvarlak örgüler çok yaratıcı.

At kuyruğu modelleri

2021 İlkbahar/Yaz sezonunda at kuyrukları dağınık ya da bol aksesuarlarla yapılacak. Tüm kuyruğu kaplayan ya da saçın ucuna takılan büyük aksesuarlardan seçim edebilirsiniz. Bunun dışında saçlarınızın önünü dağınık vazgeçerek değişik bir stil yaratabilirsiniz. Bu saç modeli davetler için de uygun!

Hür modeller

2020 defilelerindeki natürel saç görünümleri varlığını sürdürüyor. İster saçınızı dümdüz kullanın isterseniz de azıcık dalga kazandırın ancak burada saçınızı bütün ortadan ayırmak ehemmiyetli. Cedric Charlierdefilesindeki gibi siyah tel tokalarla saçınızın bir yanını süslemeye ne derseniz?

Topuz modelleri

Topuz modelleri 2021 İlkbahar/Yaz sezonunda çok muhtelif. Tepe ve ense topuzları yeniden ön tasarıda olduğu gibi ortadan yapılan gevşek topuzlar da çok trend. Topuz modelinizi romantik aksesuarlarla süsleyebilir, örgü ile hareketlendirebilirsiniz.

Bu yazı Oggusto.com’dan alınmıştır.

Etiketler
Daha Fazla Göster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı