Moda

2020 ’de saçlar yine ışıl ışıl

2020 ’de saçlar yine ışıl ışıl

Her yeni bir sene, yeni umutları da birliktesi getiriyor. İçimizdeki yenilenme ateşiyle kimimiz spor salonuna başlıyor, perhize başlıyor. Saç renginizi değiştirerek ise, kısa vakitte netice alabileceğiniz bir yenilik aynanın karşısında duruyor. 2020’nin trendleri arasında bol ışıltılı renkler ön tasarıda olurken, gölgeli natürel görünümlü saçlar sizin tabii hoşluğunuzu ortaya çıkarmanıza destekçi olacak.

Zencefil kızılı rengi

Game of Thrones’un hoşlar hoşu Sansa Stark’la beraber iyice ünlenen bu saç rengi, 2020’de de kalıcılığını sürdüreceğe benziyor. Sıcak tonlarıyla sizi daha canlı gösterecek kızılın en doğan tonu, sizin tabii hoşluğunuzu ortaya çıkaracak.

İnci sarılı gölgeler

İnci sarısı rengi Lady Gaga’yla beraber popüler olsa da, Emilia Clarke’ın canlandırdığı Daenerys Targaryen rolüyle tamamen bütünleşti. Doğanın natürel renklerinden yararlanarak yaptıracağınız bu gölgeler eşsiz bir stil yaratacak kalitede.

Parlak çikolata balyajları

Saç görünümü bir parça sanat olarak kabul edilirse, o zaman bu bir şaheser olurdu. Koyu bir maun kahverengi taban üzerinde yapılan bu zengin ve parlak çikolata kahverengi balyaj, doğrusunu söylemek gerekirse çok havalı görünüyor.

Yanık karamelli ışıltılar

Esmer namlılardan Pelenope Cruz, natürel saçlarının üzerine attırdığı karamel ışıltılarla göz kamaştırmayı muvaffak oluyor. Koyu derisiyle geçimi bu renk tonuyla tutan namlı oyuncunun değişmez bu hoşluğu yeni senede sizin de ışıltınız olsun.

Küllü sarı ombre

Sarı tonunun modası hiçbir zaman geçmiyor. Küllü haliyle hem ekstra parlaklık katıyor hem de cildinizdeki ışıltıyı ön tasarıya çıkarıyor. Anlaşılan yeni seneyle beraber değişmeyen bu renk en hoş siyah makyajların bitiricisi olmaya devam edecek.

Çilek kızılı gölgeler

Çilek renginin egemen olduğu bu kızıl tonuyla daha sıcak bir görünüme sahip olmak elinizde. Özellikle beyaz ve esmer derililerin seçimi olan çilek kızılı, bu yıl daha çok natürel saçın üzerine uygulanan gölgeler halinde karşımıza çıkıyor.

Küllü bal rengi

Küllü bal rengi bronz ve esmer derili bayanların bir numaralı seçimi olmaya devam ediyor. Işıltılı elbiselere kombinlemek ise sizi değişik bir ebada taşıyor. Makyaj yapmayı hoşlanıyor ve azıcıkta havam olsun diyorsanız bu sanç rengi bütün de size göre.

Parlak mocha rengi

Mocha saç rengi deyince akla ilk gelen adlardan Kim Kardashian, kendine yakışanı uygulamada oldukça galibiyetli. Koyu renk saçları beğeniyorsanız ve sönük kalmak istemiyorsanız, yeni seneye parlak mocha rengiyle girin. Sarih renkli elbiselerle kombinleyerek saçlarınızı ön tasarıya çıkarabilirsiniz.

Gizem Bozdağ

[email protected]

özel içeriğidir.

Etiketler
Daha Fazla Göster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı