Moda

2021-2020 Sonbahar Kış gelinlik modası

2021-2020 Sonbahar Kış gelinlik modası

Olağan, bohem, minimal, çağdaş veya ışıltılı… 2021/2020 Güz-Kış sezonunda tarzınız ne olursa olsun, seçeceğiniz gelinliğin çizgisini tanımlayacak trendlerden birine kesinlikle aşık olacağınız kesin. Düşük omuzlar, uzun kollar, dar kesimler ve üç ebatlı çiçekler gibi normalleri bir kenarda yakalayan bu sezonda öne çıkan yenilikleri sizin için inceledik.

Kısa üstler geri dönüyor

Gelin adayları, kaburga kemiklerinizi gözler önüne sermeye hazır olun! Birkaç sezon evvel büyük bir yenilik olarak öne çıkan ayrı parçalı gelinlikler 2021 ile beraber iddialı bir farklılığa uğruyor. 2021/2020 Güz-Kış gelinlik modası ile üst parçalar kısalarak onunla geçimli eteklerle çağdaş bir görünüm tutuyor. Bu trendin düşük omuzlu tasarımlara çok yakıştığını da ilave edelim.

Tulumlar

Düğünden sonra bir cümbüş tasarlayan gelinler için muhteşem bir parti görünümü yaratan tulumlar, hemen her tarza adapte edilebilecek denli zengin bu sezon. Uçuşan ve bohem kesimlerden çağdaş ve hatta seksi dantellere, tulumlar düğün gardırobunuza kesinlikle ilave etmeniz gerekenlerden.

Kısa etekler

Partiden bahsetmişken… Düğün sonrası cümbüşünde üzerinizde taşıyabileceğiniz ikinci gelinliğiniz için bir öteki sansasyonel trend, kısa etekler. Tasarımcıların hayallerinde canlandırdıkları görünümleri normalce seksiliği ile modellere yansıttığı kısa etekli gelinlikler, mert ve bir o kadar da cümbüşlü.

Meghan markle şıklığı

Üzerinden 1 yıl geçmiş olmasına karşın Meghan Markle’nin Givenchy imzalı gelinliği trendleri tanımlamaya devam ediyor. Kayık yakadan düşük omuzlara, sıvı ve tok kumaşlarla planlanan sade ve minimal silüetler hemen her elegan gelinlik için yazılı olmayan bir kaideye dönüşüyor sanki.

Romantik kollar

Dalgalı kumaşlar, hacim ve egzajere kesimler sayesinde kollar, 2021/2020 Güz-Kış gelinlik modellerinde sanki Rönesans havası estiriyor. Azametli kolları ile öngörülemez bir tesir ve coşku uyandıran bu gelinlikler ile küpe takmanıza dahi gerek kalmayabilir.

Eforlu bir takım elbise olarak gelinlik

Birkaç sezon evvel podyumlara ve gardıroplara geri dönen ‘Power Suit’, 2021/2020 Güz-Kış sezonu ile beraber gelinliklere de sızmayı muvaffak oldu. Kalıpların dışına çıkmayı hoşlanan gelin adayları için ilk seçimlerden olmaya aday bu trend ile alışılagelmişin dışında bir görünüm tutabilir ve düğün gününüzde kendinizi eforlu sezebilirsiniz.

Canlı mücevher tonları

Gelinliklerde pastel renkler hali hazırda bizimle olsa da bu sezonun trendi, canlı mücevher tonları. Kimi zaman işlemelerde koyu tonlar olarak kendini gösteren trendi bazı tasarımcılar gelinliğin tamamına uygulamaktan kendilerini kaçınmadılar. Bu da olağan beyaz gelinliklere gizeme dışı bir seçenek yarattı.

Azametli duvaklar

Meghan Markle’nin 5 metrelik duvağı Windsor Kalesi’ndeki St George Şapeli merdivenlerini çıkarken göz kamaştırıcı görünmüşken krallık ailesine üye olmayanlar için bu görkem daha miktarlı bir azametle yine açıklandı. Gelinlikle sanki bütünleşen azametli duvaklar, düğün gecesi görünümüne aşırıdan drama ilave etmek isteyenler için ideal.

Kuş tüyleri

Hazır giyim podyumlarından gelinliklere atlayan bir öteki trend, tüyler! Yaka kesimini hareketlendirmekten eteği neredeyse uçacakmış kadar havalandıran tasarımlara, kuş tüyleri 2021/2020 Güz-Kış sezonunda gelinliklere gelen en romantik ayrıntılardan.

Yüksek yakalar

Bu sezonun gelinlik modası arasında en mütevazi olanı, omuzları geniş gösterme şikesini kendine gizleyen yüksek yakalar. Viktoryen yelli bu trend, azametli bir gelinlik arzulayan bayanlar için iddialı bir tercih olabilir.

Cepler

Formu ve işlevi bir arada düşünenler için coşku verici bir trend öne çıkıyor bu sezon; çünkü gelinlikler cepleniyor! Yan dikişlerin içine saklanan tasarımlardan görünüme bir aksesuar olarak keskin biçimde ilave edilen modellere, cepli gelinlikler 2021/2020 Güz-Kış sezonunun sürpriz trendi olarak kendini gösteriyor.

Bu yazı ilk evvel oggusto.com’da yayınlanmıştır.

özel içeriğidir.

Etiketler
Daha Fazla Göster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı