Moda

2020 mayo ve bikini trendleri

2020 mayo ve bikini trendleri

2020 yaz sezonuna damga vuracak mayo ve bikini modellerinin ortak noktası; renkler ve desenler, derin kesimler ve işlemeler!

Tek parçanın çekiciliği

Tek parçanın çekiciliği

Derin kesimlere sahip bir mayo, hem bacak boyunuzu uzatacak hem de plajlarda oldukça şık görünmenizi sağlayacak. Bu trend mayolar sadece sizin güzel gözükmenizi değil; aynı zamanda rahat etmenizi de sağlıyor.

Uyum içinde

Uyum içinde

Bu sezon en çok göreceğimiz trendlerden biri ise; bikini rengi veya deseninde bikin üstü, kimono ya da elbise parçaları kullanmak. Tüm görüntünüz ile bir uyum yakaladığınız bu plaj kombininde, desenlerin içerisinden seçtiğiniz bir renkte bir terlik mutlaka edinmelisiniz.

Halter yaka

Halter yaka

Halter yaka bikini üstleri, bronzlaştığınızda kullanmanız gereken parçalardan bir tanesi. İyice bronzlaştıktan sonra tercih ettiğiniz bu bikini üstü, böylece arkasında yoğun bir iz bırakmayacak. Oldukça şık olan halter yaka bikini üstleri, doğru kombinlendiğinde günlük şıklığınızı plajlara taşıyacak.

Neon ve canlı renkler

Neon ve canlı renkler

Bir döneme damgasını vuran neon ve canlı renkler trendleri; bikini ve mayo trendlerine de dokunuyor. Yazın canlı havasını bikininizde taşımak istiyorsanız; bu iç açıcı renkleri tercih edebilirsiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı