Moda

2020 ilkbahar/yaz çanta trendleri

2020 ilkbahar/yaz çanta trendleri
Mikro çantalar

Mikro çantalar

Geçtiğimiz sezonlarda mikro çanta trendini bir yerini tuttuysanız çok öngörülü bir seçim yaptınız, zira çantalar birkaç sezondur küçüldükçe küçülüyor. Jacquemus’la uslarımıza kazınan mikro çanta trendini Dolce & Gabbana’dan Chanel’e pek çok markanın podyumlarında gördük.

Büyük clutchlar

Büyük clutchlar

Bottega Veneta’nın oversize ten clutchı son birkaç aydır Instagram’ımızı ele geçirmiş gidişatta. Instagram starlarının elinden düşmeyen bu çanta tertemiz bir trendin ayak sesleri gibiydi. Kolunuzun altında, elinizde taşıyacağınız büyük clutchlar vintage rüzgârıyla günlük tarzlarınızı apayrı bir şıklığa taşıyacak.

Rafya çantalar

Rafya çantalar

Rafya çantalar son birkaç yaz sezonunun gözdelerinden bir tanesi. Kullanışlı olması ve yaz kombinlerinin dokusuyla mükemmel geçimi yalnızca plajlarda değil cadde tarzlarının da bırakılmazı olmasını sağladı. Bu ilkbahar/yaz sezonu için de yatırım yaptığınızda asla sizi pişman etmeyecek parçalardan bir tanesi. Fendi, Dolce & Gabbana, Celine, Valentino gibi büyük moda konutları koleksiyonlarında yer vererek bunun sinyallerini verdi.

Çuval çantalar

Çuval çantalar

Mikro çantalar çok nazik ve pratik ancak zaman zaman yanımızda bir çuval olsa içini doldurabiliriz. Çantalarda tertemiz bir trend podyumlardan fırtına gibi geçti. Bottega Veneta’nın kentli ten çantasından Lanvin’ın Riviera tarzı kanvas çantasına kadar pek çok marka kendi değişiyle çuval çantalarını sergiledi.

Kova çantalar

Kova çantalar

Kova çantaların da son birkaç sezona ve Prada, Chloé, Celine gibi markaların podyumlarına damgasını vurduğunu düşünürsek bu sezon yatırım yapılması gereken çantalardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

Gökkuşağı renkleri

Gökkuşağı renkleri

Rengarenk çantalarınız olmadan bu yaz yetersiz kalır. Zümrüt yeşili, portakal turuncusu, kobalt mavisi… Gökkuşağı renklerini elimizde taşıyacağımız bir ilkbahar/yaz sezonuna hazırız.

Burjuva

Burjuva

Geçtiğimiz güz tokalı çantalara karşı koyamadığımız gibi 2020 ilkbahar/yaz sezonunda da karşı koyamayacağız. Bu vintage görünümlü Parizyen sıradana yatırım yaptıysanız önümüzdeki sezonu da kurtarabilirsiniz. Louis Vuitton, Gucci, Etro gibi moda konutları da aynı fikirde.

Etiketler
Daha Fazla Göster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı