Estetik

2018 yılının estetik trendi: Doğallık

2018 yılının estetik trendi: Doğallık

Estetiğin lüks olmaktan çıkarak lüzum haline geldiğini belirten Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Aydın, 2018 senesinin yeniden natürellikten yana olacağını söyledi. Yapılan estetik operasyonların sıhhatine de desteklediyici pozitif katkıları olduğunu ifade eden uzmanlar, 2018’de popüler olacak estetik cerrahi ve medikal estetik uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Natürel hoşluk

2018 seneyi yazında daha alımlı ve hoş görünmek isteyenler şimdiden harekâtlara başladı. Estetik artık cemiyetimizde ehemmiyetli lüzumlardan biri haline geldi. Yeni senenin trendlerini de yeniden bu gereksinimler tanımlayacak ve estetik cerrahi ise yeniden natürellikten yana çizgisini elbette sürdürecek. İçinde bulunduğumuz yarıyıl ve gelecek sene her mevzuda olduğu gibi estetik mevzusunda da natürel olanı seçim etmeyi sunuyor. Estetik işlem geçirdim diye kendini gösteren bir surat veya beden tamamıyla demode oldu.

2018’de estetik trendleri

Yeni trendin yaşa bağlı yüzde ve bedende görünen zararları zamanında onararak dinamik yaş almak ve yaşının genci kalmak olduğunu belirten Aydın, “Genç yaş grubunu oluşturan 18-35 yaş arası grup ağırlıklı olarak daha çekici ve alımlı olabilmek ismine burun estetiği, kulak estetiği, beden şekillendirme, saç ekimi ve meme geliştirme estetiğini seçim edecek. Orta yaş grubu dediğimiz 35-45 yaş arasının ise, karın estetiği, meme estetiği, surat estetiği, lazerle cilt gençleştirme, altın iğne, botoks, dolgu uygulamalarına yönelecek” diye konuştu.

Etiketler
Daha Fazla Göster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı