Moda

2018-19 Sonbahar kış takı trendleri

2018-19 Sonbahar kış takı trendleri

Birbiriyle Geçimsiz Küpeler

Bu sezon değişik geometrik formları ve biçimleri keşfetmekten korkmayın. Cesaretinizi toplayın ve birbiri ile geçimsiz sallantılı küpelerin görünümünüze ekstra hacim kazandırmasına izin verin.

80’ler Tarzı Takılar

80’lerin cafcafını bu kış disko görünümü ile kucaklayın. Bunun için mübalağalı broşlar, neon aksesuarlar ve azametli uçlara sahip altın zincirler ideal.

Zincir Kolyeler

Şayet günlük görünümünüze aşırıdan göz müşterilik kazandırmak istiyorsanız zincir kolyelerin bu sezon en iyi dostunuz olacağını söylemekte fayda var. Uzun ve ışıltılı giysilerinizle de çok yakışacaklar.

Arkası Deco Formlar

Azametli çizgiler, eforlu formlar ve mücadelesiz şatafat, bu sezon karşılığını geometrik tasarımlarda buluyor. İkonik Arkası Deco tarzının kumpaslı, mimari ve yapısal şahsiyetini yansıtan takılar, özel davetlerde takılmak üzere aksesuar kutunuzda hazır bulunmalı.

Metal Choker ve Torklar

Bu sezon kalabalıklar arasında fark edilmenizi sağlacak olansa altından, ışıltılı ve görkemli choker’lar. Mücadelesiz bir görünüm için dik yaka kazağınızın üzerine takabileceğiniz gibi minik siyah giysiniz ve ten ceketinizle de kombinleyebilirsiniz.

Birden Çok Yüzükler

Birden çok yüzük takmanın ne kadar cümbüşlü, değişken ve gayretsizce bohem olduğunu daha evvel tecrübelediyseniz bu sezon da kendinizi bu neşeden yoksun vazgeçmemenizi öneririz. Daha evvelden bu tip kombinasyonları sınamayanlar içinse altın kaide; denge, şüphesiz. Parmaklarınızın Feng Shui’sine dikkat ettiğiniz sürece müthiş görünmemeniz için hiçbir neden yok.

Bu yazı Oggusto.com’dan alınmıştır.

Etiketler
Daha Fazla Göster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı